Iskelmä Kesä 2019 - Turku

Turku 7.-8.6.

Mukana IskelmäKesässä on ensi kertaa mukana myös Turku, joka on samalla koko maan kattavan kiertueen starttipaikkakuntana kesäkuun alussa 7.-8.6.
Turun Varvintorilla nähdään
PE: Antti Ketonen, Laura Voutilainen, Eppu Normaali
LA: Jonne Aaron, Matti ja Teppo, Jorma Kääriäinen, Raskasta Iskelmää: JP Leppäluoto, Tony Kakko & Antti Railio

Molempina päivinä esiintyjien välissä viihdyttää TARMO!

Ovet auki molempina päivinä klo 17-24.

ISKELMÄKESÄ TURKU AIKATAULUT:

 

PERJANTAI 7.6. LAUANTAI 8.6.
18.30 LAURA VOUTILAINEN 18.00 MATTI JA TEPPO
20.30 ANTTI KETONEN 19.30 JORMA KÄÄRIÄINEN
22.30 EPPU NORMAALI 21.15 JONNE AARON
23.00 RASKASTA ISKELMÄÄ

Liput ennakkoon:
1 päivä …… 39,90 €
2 päivää …… 69,90 €

Liput ovelta:
1 päivä …… 45 €
2 päivää …… 75 €

Osta liput: TIKETTI | LIPPU.FI | TICKETMASTER

Ikäraja K-18. Lipun hinta sisältää palvelumaksut.

Luvassa kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalla nähdään vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, konserttisalikiertueen jälkeen festarilavalle palaava Laura Voutilainen sekä pitkästä aikaa festarikeikoilla nähtävän Suomi-rockin jättiläisen Eppu Normaalin taatusti unohtumaton veto.

Lauantaina luvassa on Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron, suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen sekä Agents-yhtyeen solistina tunnettu Jorma Kääriäinen. Lauantaina nähdään myös viime kesänä Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää, joka on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Liput myynnissä myös Tiketin ja Lippupisteen paikallisissa lipunmyyntipisteissä!

Lippu.fi: K-Citymarket Kupittaa Turku, K-Citymarket Ravattula Turku, K-Citymarket Turku Länsikeskus, K-Citymarket Turku Skanssi, Prisma Itäharju, Prisma Länsikeskus, Prisma Tampereentie, Sokos Wiklund, Stockmann
Tiketti: Stockmann, 8-Raita

Median akkreditointi:

//]]>