Iskelmä Kesä 2019 - Tampere

Tampere 5.-6.7.

Nyt IskelmäKesä saapuu ensi kertaa Tampereelle! IskelmäKesää vietetään Keskustorilla kahtena päivänä 5.-6.7.
PE: Antti Ketonen, Matti ja Teppo, Raskasta Iskelmää: JP Leppäluoto, Ville Tuomi & Antti Railio
LA: Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Markku Aro, Arttu Wiskari

Molempina päivinä esiintyjien välissä viihdyttää TARMO!

Ovet auki molempina päivinä klo 17-01.

ISKELMÄKESÄ TAMPERE AIKATAULUT:

PERJANTAI 5.7. LAUANTAI 6.7.
18.30 MATTI JA TEPPO 18.00 JONNE AARON
20.30 ANTTI KETONEN 19.30 ARTTU WISKARI
22.30 RASKASTA ISKELMÄÄ 21.15 MARKKU ARO
23.00 LAURA VOUTILAINEN

1 päivä …… 39,90 €
2 päivää …… 69,90 €

Osta liput: TIKETTI | LIPPU.FI | TICKETMASTER

Ikäraja K-18. Lipun hinta sisältää palvelumaksut.

Luvassa on kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Mukana ovat konserttisalikiertueen jälkeen festarilavalle palaava Laura Voutilainen, parhaillaan reality-sarjoja Tähdet, Tähdet sekä Mökkitie Recordsin arkea kuvaavaa Unelmia ja studiohommia tähdittävä Arttu Wiskari, vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen ja Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron. Pitkän linjan hittiartisteista nähdään suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen sekä suomalaisten rakastama Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro.

Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla ja nähdään ensi kertaa Tampereella. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Liput myynnissä myös Tiketin ja Lippupisteen paikallisissa lipunmyyntipisteissä!

Päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä, netissä ja paikallisissa lipunmyyntipisteissä (Lippu.fi: K-Citymarket Lielahti, K-Citymarket Linnainmaa, K-Citymarket Turtola, Kulttuurimyymälä Aplodi, Prisma Tampereentie, Sokos, Stockmann sekä Tiketti: Klubi, Sokos, Stockmann, Swamp Music).

Median akkreditointi:

//]]>