Iskelmä Kesä 2019 - Lahti

Lahti 14.-15.6.

IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Lahteen, Vanhalle linja-autoasemalle IskelmäKesä saapuu 14.-15.6.
PE: Matti ja Teppo, Laura Voutilainen, Eppu Normaali
LA: Antti Ketonen, Jannika B, Jonne Aaron, Raskasta Iskelmää
Ovet auki molempina päivinä klo 17-01.

1 päivä …… 39,90 €
2 päivää …… 69,90 €

Osta liput: TIKETTI | LIPPU.FI

Ikäraja K-18. Lipun hinta sisältää palvelumaksut.

IskelmäKesä -tapahtuma tuo Lahteen kahtena kesäiltana suomalaisten suosikkiartisteja ja hyvää fiilistä. Perjantaina nähdään IskelmäKesän toiveartisti Laura Voutilainen sekä pitkän linjan hittien tekijät Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen. Luvassa on myös pitkästä aikaa festarikeikalla nähtävän Eppu Normaalin taatusti unohtumaton veto.

Lauantaina lavalle nousevat vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, kolmannen levynsä Toinen nainen tänä keväänä julkaiseva Jannika B ja Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron. Lauantaina nähdään myös Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää, joka on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Liput myynnissä myös Tiketin ja Lippupisteen paikallisissa lipunmyyntipisteissä!

Päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä, netissä sekä paikallisissa lipunmyyntipisteissä (Lippu.fi: lippu.fi TRIO ja Tiketti: Möysän musaklubi).

//]]>