Iskelmä Kesä 2019 - Hyvinkää

Hyvinkää 19.-20.7.

Hyvinkäälle, Wanhalle Willatehtaalle IskelmäKesä saapuu 19.-20.7.
PE: Antti Ketonen, Kaija Koo, Markku Aro
LA: Jannika B, Jonne Aaron, Maija Vilkkumaa, Raskasta Iskelmää
Ovet auki molempina päivinä klo 17-01.

1 päivä …… 39,90 €
2 päivää …… 69,90 €

Osta liput: TIKETTI | LIPPU.FI

Ikäraja K-18. Lipun hinta sisältää palvelumaksut.

Luvassa on kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalle nousevat vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, Vuoden viihdyttäjänä 2018 Iskelmä Gaalassa palkittu Kaija Koo sekä suomalaisten rakastama Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro.

Lauantaina illan aloittaa kolmannen levynsä Toinen nainen tänä keväänä julkaiseva Jannika B, Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä parhaillaan 20-vuotista soolouraansa keikoilla ja kokoomalevyllä Maija! Hitit 1999-2019 juhlistava Maija Vilkkumaa.

Koko festivaalin huipennuksena lauantai-illassa on Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Liput myynnissä myös Tiketin ja Lippupisteen paikallisissa lipunmyyntipisteissä!

Päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä, netissä ja paikallisissa lipunmyyntipisteissä (Lippu.fi: Hyvinkää-info, K-Citymarket Hyvinkää).

//]]>